DESPRE NOI

Prezentare si amplasament


Situat în plin centru al Florestiului, într-un loc foarte accesibil, la şoseaua E60, Restaurant si Pensiune AS te aşteaptă zilnic cu oferte atractive atat in ceea ce priveste cazarea, cat si numeroase preparate culinare. Vei gasi aici o ambianţa placută şi caldă, o atmosferă intimă, care te va face să revii oricând cu placere. Restaurantul te îmbie cu un meniu de invidiat, din bucataria tradiţională.


EVENIMENTE

Restaurantul AS are o capacitate de aproximativ 130 de locuri si este locul perfect pentru acele evenimente speciale din viaţa ta: fie ca este vorba despre nunta, botez sau chiar banchet, fie despre o zi de naştere sau o petrecere alături de prieteni. Aici pot fi organizate şi mese festive, cocktailuri, dar şi parastase ori comemorări. La „AS“ te va impresiona placut simplitatea si eleganţa locului si vei simţi dorinţa să te întorci pentru clipe frumoase petrecute alaturi de cei dragi.

DE CE NOI?

Restaurantul AS este locul potrivit si pentru a lua masa cu prietenii sau a servi prânzul, oferindu-va doua variante de "meniul zilei". Un plus remarcabil al Restaurantului AS sunt locurile de parcare suficient de numeroase şi situate foarte aproape de local. Restaurantul este deschis de luni pâna duminică între orele 8:00 si 22:00..

0745 310 203